Din varukorg är tom!

Baltimore Orioles: Manny Machado är på väg till San Diego

22/02/2019 0
Efter att ha tillbringat åtta år i Baltimore Orioles-organisationen, plus ett par månader i Los Angeles, går tidigare Os superstar Manny Machado till San Diego på ett rekordkontrakt
 
Efter en lång försökstid, under vilken MLB: s största friagenter med namn fortsatte att vara osignerade på våren träning, bröt nyheten slutligen igår med tidigare Baltimore Orioles tredje baseman Manny Machado.
 
Som först rapporterade av ESPNs Jeff Passan tecknade Machado ett rekordkontrakt med San Diego Padres i 10 år, värt 300 miljoner dollar.
 
Medan Giancarlo Stantons 13-åriga, $ 325 miljoner dollar förlängning med Miami Marlins är det högsta beloppet i MLB-historia, blir Machado 10/300 dollar det största kontraktet som någonsin undertecknats av en MLB-friagent.
 
Under sin tid med Baltimore Orioles var Machado en av de mest polariserande spelare i baseball. Han var älskad och uppskattad i Baltimore, och förnekades av majoriteten av återstående MLB-fans på grund av hans uppfattade arbetsetik och hans aggressiva utbrott på fältet.
 
Machado är inte slash när det gäller drama på diamanten. Han har haft nötkött med många spelare i MLB, framförallt (i mitt sinne) med Dustin Pedroia från Boston Red Sox.
 
Machados antics fortsatte efter att han handlades till Los Angeles Dodgers vid deadline 2018 och skapade problem i NLCS efter att ha kört igenom Brewers första baseman Jesus Aguilar efter en ground-out. Det var tydligt med ändamål och gjort frustrerande, men Manny kommer Manny.
 
Oavsett vad hans on-field antics kan ha trummade upp och vad som helst folk tänker på sin attityd och arbetsetik, det finns ingen förnekande att Machado är en superstar talang och är en av de bästa spelarna Orioles fans har varit privilegierade att titta över de senaste två decennier.
 
Hans tal talar för sig själv. Machado är en fyra-timmars All-Star med två American League Gold Glove-utmärkelser och två topp fem AL MVP-finish.
 
Han är en karriär .282 / .335 / .487 hitter som kommer från fyra raka 30+ homersäsonger och har varit värd minst 6,0 fWAR under tre av de senaste fyra åren. Hans försvar sjönk efter att ha gått tillbaka till kortslutet förra året, men det är inte helt oväntat efter att han tillbringat den bättre delen av de föregående sex åren, främst som en tredje baseman.
 
Han kommer sannolikt att vara en tredje baseman i San Diego, eftersom Padres har två extremt begåvade unga infielders i Luis Urias (21 år) och Fernando Tatis Jr. (20), som med alla konton tar den andra bas och shortstop roller.
 
Medan Machado går med i ett Padres-lag som vann bara 66 matcher förra året, är jordbrukssystemet i San Diego ett av de bästa i baseball och deras fönstervinster bör öppnas inom en snar framtid. Genom att signera Machado, gör Padres bara en tjänst genom att öppna det fönstret lite tidigare än vad man kunde ha förväntat sig.
 
Är nästa steg för Padres att driva superstjärnans outfielder Bryce Harper, eller korps Dallas Keuchel? Efter att ha undertecknat Machado kommer Padres fortfarande att vara ungefär $ 50- $ 60 miljoner dollar under gränsen för konkurrenskraftig balansskatt 2019, vilket ger tillräckligt med utrymme för ytterligare en stor friagenttillägg.