Din varukorg är tom!

Baltimore Orioles: Manny Machado er på vej til San Diego

22/02/2019 0
Efter at have tilbragt otte år i Baltimore Orioles-organisationen, plus et par måneder i Los Angeles, går tidligere O's superster Manny Machado på vej til San Diego på en rekordkontrakt
 
Efter en lang forsinkelsesperiode, hvorunder MLBs største friagere ved navn forblev usigneret på vej til forårstræning, brød nyhederne i går med tidligere Baltimore Orioles tredje baseman Manny Machado.
 
Som først rapporteret af ESPNs Jeff Passan, underskrev Machado en rekord-kontrakt med San Diego Padres i 10 år, værd $ 300 millioner dollars.
 
Mens Giancarlo Stantons 13-årige $ 325 millioner dollar forlængelse med Miami Marlins fortsat er den højeste dollar i MLB historie, bliver Machado's 10 / $ 300 den største kontrakt, der nogensinde er underskrevet af en MLB-friagent.
 
I sin tid med Baltimore Orioles var Machado en af ​​de mest polariserende spillere i baseball. Han blev elsket og værdsat i byen Baltimore, og blev foragtet af flertallet af de resterende MLB-fans på grund af hans opfattede arbejdsmoral og hans aggressive udbrud på banen.
 
Machado er ikke slank når det kommer til drama på diamanten. Han har haft oksekød med mange spillere i MLB, især (i mit sind) med Dustin Pedroia fra Boston Red Sox.
 
Machado's antics fortsatte efter at han blev handlet til Los Angeles Dodgers i deadline i 2018, hvilket skabte problemer i NLCS efter at have kørt gennem Brewers første baseman Jesus Aguilar efter en ground-out. Det var klart med vilje og gjort ud af frustration, men Manny vil Manny.
 
Uanset hvad hans on-field antics kan have tromlet op, og hvad som helst folk tænker på hans holdning og arbejdsmoral, er det ingen benægtelse, at Machado er et superstar talent og er en af ​​de bedste spillere Orioles fans har været privilegerede at se de sidste to årtier.
 
Hans tal taler for sig selv. Machado er en fire-time All-Star med to American League Gold Glove-priser og to top-fem AL MVP-finish.
 
Han er en karriere .282 / .335 / .487 hitter kommer fra fire-lige 30+ homersæsoner, og har været mindst 6,0 fWAR værd i tre af de sidste fire år. Hans forsvar forsvandt efter at have flyttet tilbage til shortstop sidste år, selv om det ikke er helt uventet, efter at han har brugt den bedste del af de foregående seks år primært som en tredje baseman.
 
Han vil sandsynligvis også være en tredje baseman i San Diego, da Padres har to ekstremt talentfulde unge infielders i Luis Urias (21-årige) og Fernando Tatis Jr. (20), som på alle konti tager den anden base og shortstop roller, henholdsvis.
 
Mens Machado deltager i et Padres-hold, der vandt kun 66 spil sidste år, er gårdssystemet i San Diego en af ​​de bedste i baseball, og deres vindue af tvivl bør åbnes i den nærmeste fremtid. Ved at underskrive Machado gør Padres sig kun en tjeneste ved at åbne vinduet lidt tidligere, end man kunne forvente.
 
Er det næste skridt til Padres at forfølge superstjerner outfielder Bryce Harper, eller kande Dallas Keuchel? Efter underskrivelsen af ​​Machado vil Padres stadig være omkring $ 50- $ 60 millioner dollars under grænsen for konkurrencebegrænsning i 2019, hvilket giver plads til endnu en større frigivelse.