Din varukorg är tom!

Bryse Wilson blir första Major League start när Braves tar sikte

21/08/2018 0
Bravesna startar en serie i tre matcher i stålstaden ikväll och kommer att se för att sätta en gnarly fyra-game-svep bakom dem. Efter att ha hanterats i stor utsträckning av Rockies under helgen kommer Braves att vända sig till det hårda kastet högerperspektivet Bryse Wilson att börja ikväll mot Pirates, eftersom han uppmanades från AAA idag för att göra sin första Major League-start. Han ansluter Mike Soroka och Kolby Allard som den tredje 20-årige Braves pitcheren för att göra sin Major League debut år 2018.
 
Om Wilson och Braves kommer att vända sina förlorande sätt och lägga in en W på måndagskvällen, kommer de att göra det bakom styrkan i följande uppställning.
 
Det finns lite annorlunda känsla för ikvälls ordning, eftersom Ender Inciarte hoppar upp i två-slitsen och Ozzie Albies sjunker till 6: e. Dansby Swanson återvänder från sin dag och går tillbaka till sin normala plats vid 8.
 
Som piratstarter Chris Archer tillbringade majoriteten av sin karriär med Tampa Bay Strålarna och hade begränsad exponering för Braves, bara tre Braves har någonsin mött honom. Endast två av dem - Nick Markakis och Kurt Suzuki - är i startlinjen. Varken Markakis eller Suzuki har gått särskilt bra emot honom, med Kakes slashing .182 / .250 / .182 / .432 över 11 tallrikar, och Suzuki går 0-för-1 med en promenad.