Din varukorg är tom!

Cleveland indianer: Vilka lag skulle vara all-in på indianer erb

07/11/2018 0
Om rapporterna är sanna finns det troligen många lag som kallar Cleveland Indians front office för att fråga om några stora namn. Vi ser vem dessa lag kunde vara.
 
Att säga farväl är svårt, men Cleveland indianerna skulle kunna göra gott om det snart. Med rapporter som cirklar att nästan alla på laget är uppe i tak, är indianernas frontkontor upptagen med att ta många telefonsamtal.
 
Det finns contenders och ombyggande lag som tar en seriös titt på hur de kan dissekera denna indianer roster. Visst försöker indianerna få framtidsutsikter och val som kan hjälpa det här laget att vara relevanta, men det kommer att kosta hushållsnamn.
 
Med den laddade kammaren av krukor som de har billiga Atlanta Braves Herr Beställnings baseball tröja, inklusive Carlos Carrasco med ett lagvänligt kontrakt, skulle det sannolikt vara där lag börjar börja.
 
Seattle Mariners och Los Angeles Angels
 
Det här är två lag som ligger på kanten i AL West. De har många riktigt bra delar, men båda lagen saknar djup i sin rotation. Marinarna har några respektabla armar i sin rotation, men att lägga till någon som Trevor Bauer eller Mike Clevinger skulle ge dem ett stort tryck. Det kan till och med vara tillräckligt för att avsluta efterseasonens torka.
 
Änglarna saknar en sann ess i sin rotation. De slår mig som ett av lagen som skulle ta en titt på Corey Kluber. Kluber skulle göra att änglarna känns som ett verkligt hot framförallt med några av de otroliga talanger de har på försvaret.
 
New York Yankees
 
Jag skulle troligen vara sjuk om jag såg en av de älskade indianernas spelare på väg till Yankees baseball tröja barn, men det är inte ur frågan. Indierna skulle handla bort sina stjärnspelare för en tvättmaskin som Marlins gjorde. Ändå kan Yankees vara intresserade av några av de indianska rotationsbitarna. Det skulle verkligen hjälpa dem i deras strävan efter Red Sox.
 
De skulle också kunna titta på Stammbenen om man gillar Brad Hand och Nick Goody. En av de få saker som gör detta lockande är att Yankees har ett bra jordbrukssystem och kan skicka Cleveland lite ung talang.