Din varukorg är tom!

D-ryggar tänker stort med potentiella nya ballpark

21/11/2019 0
Detaljer har dykt upp vad Arizona Diamondbacks skulle vilja ha i ett nytt bollparkprojekt, som visar en djärv vision för hur laget kunde lösa sin långsiktiga anläggningssituation.
 
D-Backs äganderätt har utvärderat organisationens framtid sedan man nått ett avtal med Maricopa County om att söka ett nytt hem i maj 2018, en affär som kom mitt i missnöje med hur Chase Field drivs och underhålls. Sedan dess har organisationen i stort sett varit tyst på hur den fortsätter med sin planeringsanläggning, men detaljer som avslöjats i en Arizona-republikrapport denna vecka beskriver några av de mål som kan vara en del av en ny plan för bollparker.
 
Önskelistan för en ny bollpark, som delades med tjänstemän i Las Vegas förort till Henderson förra året, kräver i huvudsak en utdragbar takboll byggd med en mer intim design än Chase Field och förankrar en spretande utveckling med blandad användning. Inom den utvecklingen skulle vara bekvämligheter som detaljhandel, restauranger, kontor och bostäder, plus en konsertplats på 5000 platser som kontrolleras av D-Backs.
 
Med tanke på att önskelistan beskriver brett intervall för projektets omfattning - till exempel 45-70 tunnland för utveckling av blandad användning - verkar det som om siffrorna kan förändras när förhandlingarna utvecklas. Dessutom är det värt att notera att önskelistan i sig inte utgör ett åtagande att bygga en ny bollpark, och D-Backs har inte kommit ut och offentligt avfärdat idén om en Chase Field-renovering.
 
Fortfarande skulle varje renovering till Chase Field ha utmaningar att överväga. Det spredande fotavtrycket på bollplatsen är en anmärkningsvärd nackdel, och D-backarna måste hitta ett sätt att göra anläggningen mer intim. En del av strategin skulle säkert innebära att skala tillbaka Chase Fields sittplatsskapacitet på 48 519 till förmån för mer sociala / grupprum, men D-Backs har särskilt krävt en ny bollplats med något mindre fotavtryck än Chase Field - minst 20 tunnland för en ny bollpark, jämfört med Chase Fields fotavtryck på cirka 25 tunnland - och alla ansträngningar för att minska den nuvarande anläggningen skulle troligtvis kräva omfattande konstruktionsåtgärder, om det till och med är möjligt.
 
Dessutom är det tveksamt om teamet kan sätta ihop tillräckligt med mark i området runt Chase Field för att uppfylla visionen om ny utveckling. Även om det finns potential för teamet att arbeta med vissa omgivande mark i centrala Phoenix, skulle en blandad användning som är centrerad kring ett renoverat Chase Field troligtvis vara färdigställt i mycket mindre skala än den låga änden av intervallet som anges i D-Backs "önskelista.
 
Som nämnts har D-Backs haft samtal med Henderson-tjänstemän, som slog upp en bollplats med utdragbart tak omgiven av ny utveckling. Allt tyder emellertid på att samtal mellan de två sidorna har stannat och att D-Backs inte överväger några överträdelser utanför Arizona.
 
Återstående i Valley of the Sun kan vara livskraftigt, med East Valley kanske ett önskvärt alternativ. Mark finns tillgängligt för en ny bollplats och blandad användning med enkel motorvägstillgång, och D-Backs är redan samarbetspartners med Salt River Pima-Maricopa Indian Community på Salt River Fields på Talking Stick, teamets vårutbildningshem och kanske skulle stammen vara en villig partner på en MLB-ballpark på någon nivå.
 
Politiskt skulle det vara utmaningar att få offentliga medel för en ny ballpark Arizona Diamondbacks Herr mlb tröjor, särskilt med tanke på andra anläggningsproblem i Valley of the Sun: Phoenix City har redan åtagit sig 150 miljoner dollar från sin Sports Facility Fund för att renovera Talking Stick Resort Arena - hem för NBA: s Suns - och NHL: s Arizona Coyotes förväntas så småningom lansera en arenasökning under den nya majoritetsägaren Alex Meruelo. Begreppet offentliga pengar i någon form bör dock inte avfärdas helt, särskilt med statens högsta domstols beslut tidigare i år att upprätthålla lagligheten med att använda en biluthyrningsavgift i Maricopa och Pima län för att finansiera idrottsanläggningar.