Din varukorg är tom!

Diamondbacks 'Daniel Descalso för att se mer action i stretch kö

12/09/2018 0
DENVER - Daniel Descalso var i Diamondbacks lineup på andra basen för det fjärde på varandra följande spelet på måndagskväll, en trend som manager Torey Lovullo sa kommer att fortsätta och sannolikt kommer att komma på bekostnad av Ketel Marte.
 
"Jag känner att han har otroliga bats," sa Lovullo. "Han tjockar upp i mitten av vår lineup och han älskar den här tiden på året. Han har en bra tankegång. Han har varit i denna miljö för oss. Så, ja, du kommer att se lite mer av honom längs sträckan. "
 
Även om hans produktion har tailed off de senaste veckorna är Descalso klart det bättre alternativet från en offensiv synvinkel. Han har drabbat .248 / .365 / .448 genom 384 plåtutseenden och har varit mycket produktiv på nyckelfläckar och skickar en .311 / .403 / .639-linje i hävstångssituationer.
 
Marte har under tiden haft upp och ner i hela säsongen. Han var i stort sett oförproduktiv under säsongens första två månader, stigit genom juni och juli och har fallit tillbaka sedan augusti.
 
Med tanke på att Marte är den överlägset överlägsna försvararen, kommer han sannolikt att hitta sin väg på fältet som en defensiv ersättare sent i spel - något komplicerat beslutet för Diamondbacks, ett lag byggt runt deras pitching och försvar. Men Lovullo ansåg att behovet av mer offensiv produktion var för stor.
 
"Du behöver (kvalitet) på-fladdermöss och du måste göra poäng," sa Lovullo. "Särskilt kommer hit (Coors Field) och jag vet, går till Houston, två mycket offensiva team. Det är inte en tävling på fem (körningar); Det är nog en tävling till 10 när du spelar mot dessa två lag. "
 
Lovullo sa att han pratade med Marte om rollförändringen under den föregående serien mot Braves och noterade att medan Marte inte tyckte om att höra nyheten, tog han det bra.
 
"Han kommer att fortsätta att börja, det kommer bara att ge Daniel lite mer än han har haft," sade Lovullo. "Men han ryckte upp det och sa att han förstår och han gillar det inte, men han fortsätter att fortsätta och gör vad han kan för att förbättra varje dag."
 
Medan andra klubbar runt de stora företagen gjorde rörelser för att öka sin roster före den 31 augusti sände Diamondbacks klappen.
 
Generaldirektör Mike Hazen sa att beslutet kom att känna sig bra om hans roster och inte vilja betala höga priser i handel för spelare som kan spela mindre roller.
 
"Om du inte kan skapa en möjlighet där du köper en kille som kommer att leka för dig varje dag, blir det frågande priset annorlunda," sa Hazen. "Allt blir en lyx, vilket är bra; du vill alltid samla så många lyx som du kan. Men vi kände inte som (en affär var värt det) för var frågan var för vissa saker (givet) vad vi skulle be dem att göra. "
 
Hazen slog också ned den troliga inverkan av en fladdermus från bänken nerför sträckan.
 
"Jag överlåter fortfarande inte - ja, jag kan bevisas fel på det här - att divisionen kommer ner till en nypa slag på bat i nionde inning av ett spel på säsongen senast till sista dagen , Sade Hazen. "Jag skriver mer till de nio killarna vi rullar ut där varje dag och killarna vi blandar och matchar med de där killar varannan dag är vad som kommer att leda till vinster och förluster mer än killen som kommer att komma ut och få en nypa träff på bat i en specifik matchup. "