Din varukorg är tom!

En liten vila går långt för att förlänga Clayton Kershaws storhe

20/06/2019 0
Det var för fem år sedan tisdag att Clayton Kershaws storhet nådde sitt topp. Han twirled nio mästerliga, inget slag innings mot Colorado Rockies den natten. Femton smeten slog ut och endast en av dem nådde basen, på ett Hanley Ramirez fel som förhindrade ett perfekt spel. Vid årstidens slut tog Kershaw sitt tredje Cy Young Award på fyra år och blev den andra krukan på nästan tre decennier för att vinna MVP. Han var i tjock av en förståelse som ibland kändes som att det kunde vara evigt.
 
"Det verkar inte så länge sedan, men när du tänker på alla år däremellan, verkar det som för länge sedan," sa Kershaw. "Din karriär går fort. Det är ett ögonblick. Du är en ex-baseballspelare längre än du är en basebollspelare."
 
Kershaw är ännu inte nära slutet, men det är inte längre tillräckligt långt för att ignorera. Hans senaste start liknade den stora majoriteten av hans utflykter den här säsongen - han kämpade genom en skummad kommando, kasta ut ur trubbel och till slut ledde hans Los Angeles Dodgers till seger.
 
Den här bestod av sju poänglösa innings, på två promenader och tre träffar, i en 9-0 seger över San Francisco Giants, ett flundrande lag som gick in med det näst lägsta batta genomsnittet i sporten. Kershaw förbättrade sin rekord till 7-1, sänkte sin ERA till 2,85 och notched hans 11th kvalitetsstart i 12 utflykter denna säsong. Dodgers manager Dave Roberts krediterade Kershaws förmåga att minimera skador och hans "obevekliga förberedelse" för hans långvariga framgång genom minskad saker.
 
Dodgers har varit mer proaktiva de senaste åren om att ge Kershaw en extra dag eller två i mellanstart. Tisdag markerade endast tredje gången han tog höjden på regelbunden vila, som består av fyra dagar däremellan. Sedan början av 2018 har Kershaw gjort 14 mer regelbundna säsonger på extra vila än han har på regelbunden vila, Dodgers svar på den växande NBA-trenden med "load management".
 
"Bara det mentala med att ha en extra dag varje gång i taget är till hjälp," sa Kershaw, som rackade upp mer än 2000 innings före sin 31-årstid i 2019. "Jag tror inte att någon kan argumentera med det. Oavsett om det verkligen hjälper din prestation, som verkligen vet. "
 
Det är inte bara Kershaw. Dodgers, som snart kommer att sätta igång en sjätte startare för att bekämpa en sträcka på 18 spel på 18 dagar, har haft 42 av sina startar, kommer med en extra vilodag, femtedelar i majorsna. De fyra lagen framför dem - San Diego Padres, Miami Marlins, Milwaukee Brewers och Giants - har rotationer som antingen är mycket yngre eller inte så effektiva eller båda.
 
Roberts kallade extra vila "en fördel" till Kershaw och till hela personalen. Kershaw, som rutinorienterad som någon, nedspelade den.
 
"Jag älskar pitching på regelbunden vila, jag älskar att vara i den rutinen, och extra dagar är stora varje gång för att ge dig ett slag," sa han. "Jag tycker inte om att göra det om och om igen, det blir bara den nya normen, och den vanliga vilan känns ibland kortare, så jag gillar inte så mycket. Men det spelar ingen roll för mycket. Min rutin gör inte" T förändras för mycket, bara med den extra dagen. "
 
Kershaws snabbbollshastighet (90,5 mph kommer in) är nere för det fjärde raka året, och hans beroende av att bryta bollar (58,1 procent) är uppe för det fjärde raka året. Han närmar sig en karriär hög i hemmalaget, men han skakar inte bort från kontakten - vilket framgår av en hastighet på 1,6 - och han spelar fortfarande ut effektivt.
 
Kershaw hade två på med en ut i andra inning, sedan lurade Brandon Crawford med en skjutreglage och fick Steven Duggar att dyka upp. Med en man på andra och två ut i tredje, fick han Tyler Austin att slipas ut. Med en man på första och ena i den sjätte tittade han på Cody Bellinger och hämtade upp Donovan Solano - hans 63: e karriärplockning, 26 mer än någon aktiv spelare.
 
Dodgersna hade två på och en ut i den nedre halvan av den inning, deras bly på bara tre, men Roberts slog Kershaw hit, trots att han redan hade kastat 83 platser. Han fortsatte att gå i pension de första två smeten i den sjunde. Och efter att Kevin-pelaren nådde andra basen på en linjekörning som seglade över Alex Verdugo-huvudet kom Kershaw tillbaka för att slå ut Crawford på en annan skjutreglage, sin 100: e och sista pitch.
 
"Han bara sorts outwills det andra laget, sorts grindar det ut", sa Dodgers catcher Austin Barnes. "Han hade sju slutspel, och jag tror inte riktigt att han någonsin kände det bra idag."
 
För att markera årsdagen för Kershaws no-hitter sverige mlb kläder, distribuerade Dodgers ett jubileumsbobblehead och uppmanade sina två unga barn att kasta ut den ceremoniella första tonen. Kershaws enda son, Charley, hade ännu inte blivit född när hans far fyllde den mest imponerande starten på hans berömda karriär. På en punkt, med bobblehead i ena handen och hans miniatyrhandske i den andra, lyfte Charley båda armarna, efterliknade Kershaws signaturfirande.