Din varukorg är tom!

Longtime Arizona Diamondbacks reliever Brad Ziegler meddelar pen

11/10/2018 0
Veterans lättnadskryssare Brad Ziegler, som hade två poäng med Diamondbacks, meddelade sin avgång från baseball på onsdag.
 
Ziegler, som tillkännagav nyheten via Twitter på hans 39-årsdag billiga Arizona Diamondbacks Herr baseball tröja, slog delar av sju årstider med Diamondbacks och sammanställde en 22-12 rekord för att följa med en 2,57 ERA och 62 sparar.
 
Ziegler namngavs till klubbens 20-årsjubileum den här säsongen innan den förvärvades av Diamondbacks vid årets handelsfrist. Han gick 1-1 med en 3.74 ERA i 29 matcher i Arizona denna säsong.
 
"Den dagliga slipen har tagit en vägtull på min kropp", skrev Ziegler i meddelandet. "Det var riktigt svåra tider under de senaste två säsongerna där jag undrade om jag fysiskt kunde fortsätta göra vad det skulle ta för att stanna på fältet, och om jag ens kunde fortsätta att utföra på den nivå jag hade.
 
"Och jag kan tacka Dbacks för att ge mig en chans att kasta i spännande, meningsfulla spel längs sträckan och bevisa mig att jag inte skulle skjutas ut ur spelet eftersom jag inte kunde tävla längre - jag går bort vet jag fortfarande kan. "
 
I sitt meddelande på Twitter nämnde Ziegler hans divisiontitlar med Diamondbacks (2011) och Boston Red Sox (2013) som några av höjdpunkterna i hans karriär. Ett midseasonförvärv av Diamondbacks i den 2011 säsongen, postade Ziegler en 1,74 ERA i 23 matcher nerför sträckan.
 
"Playoff baseball är otroligt", skrev Ziegler.
 
Ziegler fortsatte med att muse på sin ödmjuka början i professionella led, inklusive att släppas från sin första vårträning innan han började sin karriär med Oakland Athletics.
 
"Jag kände mig bokstavligen i det ögonblicket att min prokarriär var bara ett år eller två borta från slutet, med vetskap om att" de killarna sällan blir uppkallade och vanligtvis bara används som roster-fyllmedel i minderåriga ", skrev Ziegler. "Två år senare blev min dröm äntligen en verklighet - men jag visste att min vistelse kunde vara tillfällig.
 
"Så, mitt största mål var att njuta av varje minut av det och försöka göra det svårt för dem att skicka mig ner när den tiden kom. Tio år senare känner jag mig lycklig att kunna gå bort från spelet på mina villkor, aldrig ha skickats tillbaka till minderåriga. "
 
Ziegler började sin MLB-karriär med 39 i följd poänglösa innings, något som Ziegler nämnde i sitt meddelande och slutade med en 2,75 ERA i 265 lättnadsturer och 105 sparar.