Din varukorg är tom!

Senaste Bryce Harper kommentarer kan vara goda nyheter för Phila

27/09/2018 0
Alla ögon kommer att vara på Philadelphia Phillies och en handfull andra lag denna offseason för att se om de kan övertyga Bryce Harper att komma ombord för 2019.
 
Medan Philadelphia Phillies kommer från sin sjätte förlust i rad tillsammans med att försöka avsluta säsongen med en positiv anteckning genom att avsluta över.500 kommer Gabe Kaplers team snart att fokusera på vad 2019-säsongen skulle kunna ha i butiken, inklusive potentiella fria agenter.
 
Tro det eller inte, en av de fria agenterna kan vara Bryce Harper, även om det verkar som ett absolut långt skott vid denna tidpunkt.
 
Under de senaste månaderna har Philliesna nämnt sitt namn i samma konversation som stora namn gratisagenter att vara som Harper och Manny Machado, främst på grund av att de har stora pengar att spendera.
 
För några år sedan betraktades inte Philadelphia så mycket av en destination för viktiga fria agenter att underteckna när man tittat på alla år som bestod av kampar, men allt som förändrades 2018.
 
Inte bara gjorde Philliesna ett stänk i fri byrå före 2018-säsongen genom att underteckna Carlos Santana och Jake Arrieta, men också laget slutade vara en överraskande utmanare i National League, det var först i augusti rullade runt, förstås.
 
Men som frustrerande som det varit att titta på Philadelphia under de senaste två månaderna, är den goda nyheterna överraskning. Övergripande framgång ger laget hopp om vad 2019 skulle kunna lagras, särskilt om de landar Harper eller någon annan stor stjärna.
 
Talar om Harper, Washington-medborgarna ska delta i deras slutliga hemmalag i 2018-säsongen på onsdag eftermiddag mot Miami Marlins. Och när man hör kommentarer som spelats fram av Harper är det svårt för Phillies fans att inte bli upphetsad över möjligheten att laget trycker på att underteckna honom när tiden kommer i offseasonen.