Din varukorg är tom!

Tidiga Spring Outfield-diskussioner

29/02/2020 0
Det kommer inte att dröja länge innan saker i fältet blir lite mer intressanta för Baltimore Orioles. Med några få tidigare toppmöjligheter som redan finns i mixen för att starta jobb och några fler kommer att komma fram inom en snar framtid, låt oss ta reda på några tidiga vårnoter från hela utmarken i Sarasota.
 
Först en titt på det planerade startfältet, kommande öppningsdagen. Såvida det inte finns en stor skakning, är de tidiga favoriterna för att starta i fältet på öppningsdagen Trey Mancini i höger fält, Austin Hays i mitten och Anthony Santander till vänster. Det kanske inte är en elitfält, men det har förbättrats mycket jämfört med vad vi såg flest nätter på Camden Yards.
 
Orioles manager Brandon Hyde har uttalat att Hays tar hänsyn till ledningsplatsen i uppställningen när den ordinarie säsongen är igång. Medan Hays kanske inte är en idealisk leadoff-kille, har den här uppställningen inga typiska leadoff-hittertyper. Hays drar inte en stor mängd promenader, men han har kontaktfärdigheter och snabbhet för att göra saker intressanta. Det enstaka ledningens hemkörning skada inte att lägga till lite spänning innan saker till slut smuldrar senare i spel.
 
Santander har ännu inte gjort uppträdande i fältet i vår, men det är bara en försiktighetsåtgärd. Det verkar inte vara någon anledning till oro ännu, trots vad vissa har antytt på nyligen.
 
Med DJ Stewart som fortfarande återhämtar sig från fotledskirurgi och Cedric Mullins behöver bevisa sig igen innan han fick ett startjobb, möter Santander inte mycket konkurrens om det startande vänsterfältjobbet. Dwight Smith Jr.is i mixen, men hans försvar fortsätter att vara fruktansvärt. Han gick ut som en av de fem värsta defensiva utfarandena i hela baseball förra säsongen och hans vårprestanda har varit mycket av samma, trots en anständig fladdermus.
 
Om man talar om Mullins, har den växlande träffaren redan tre stulna baser i vår. Tills hans bat kommer runt, kan Mullins fortfarande ge värde om han är på den aktiva vaktlistan. Som en defensiv ersättning för sent spel eller nypningslöpare i nära situationer kan Mullins göra saker intressanta med sin snabbhet och defensiva förmåga.