Din varukorg är tom!
21/11/2019
Detaljer har dykt upp vad Arizona Diamondbacks skulle vilja ha i ett nytt bollparkprojekt, som visar en djärv vision för hur laget kunde lösa sin långsiktiga anläggningssituation.   D-Backs äganderätt har utvärderat organisationens framtid sedan man nått ett avtal med Maricopa County om att söka ett nytt hem i maj 2018, en affär som kom mitt i missnöje med hur Chase Field drivs och underhålls. Sedan dess har organisationen i stort sett varit tyst på hur den fortsät..
21/11/2019
Detaljer har dykt upp vad Arizona Diamondbacks skulle vilja ha i ett nytt bollparkprojekt, som visar en djärv vision för hur laget kunde lösa sin långsiktiga anläggningssituation.   D-Backs äganderätt har utvärderat organisationens framtid sedan man nått ett avtal med Maricopa County om att söka ett nytt hem i maj 2018, en affär som kom mitt i missnöje med hur Chase Field drivs och underhålls. Sedan dess har organisationen i stort sett varit tyst på hur den fortsät..
30/10/2019
Baltimore Orioles innehöll ett rekordförsvar 2013, inklusive tre Gold Glove Award-vinnare. En av de första sakerna som drar oss in i basebollspelet som unga fans är de månskotten hemlöpningar som verkar trotsa fysikens lagar när de svävar genom luften och skapar ett bråk av spänning bland fansen när de delar i förundran över den käkeuttagande prestationen som de bara bevittnat. Det var inte fallet för detta Baltimore Orioles-fan.   Jag växte upp och såg den s..
02/08/2019
Det är ingen hemlighet att Arizona Diamondbacks letar efter en ny ballpark. Laget har kallat Chase Field hem sedan deras första säsong 1998, och, för bättre eller sämre, 20 år är ungefär livslängden för en MLB-stadion i dag.   När teamet fortsätter att driva efter en ny bollpark i Arizona diskuterade D-Backs möjligheten att flytta till en förort i Las Vegas i södra Nevada förra året, rapporterar Blake Apgar från Las Vegas Journal-Review. Speciellt träffade tea..
20/06/2019
Det var för fem år sedan tisdag att Clayton Kershaws storhet nådde sitt topp. Han twirled nio mästerliga, inget slag innings mot Colorado Rockies den natten. Femton smeten slog ut och endast en av dem nådde basen, på ett Hanley Ramirez fel som förhindrade ett perfekt spel. Vid årstidens slut tog Kershaw sitt tredje Cy Young Award på fyra år och blev den andra krukan på nästan tre decennier för att vinna MVP. Han var i tjock av en förståelse som ibland kändes som att det kunde ..
17/04/2019
Bravesna värd Diamondbacks för tre matcher som börjar tisdagskvällen.   Arizona, nu utan ikon Paul Goldschmidt, är 7-9 på ungsäsongen. Här är vad du ska veta om de nya serierna: 1. Arizona starter Robbie Ray har tillåtit tre träffar eller färre i hans första tre början på säsongen. Under hans förgångna 10 utflykter har vänster slagit .029 (1-för-34) mot honom med 15 strejk och tre promenader. Ray, tisdagens starter, har inte gått lika bra mot Braves i en lite..
22/02/2019
Efter att ha tillbringat åtta år i Baltimore Orioles-organisationen, plus ett par månader i Los Angeles, går tidigare Os superstar Manny Machado till San Diego på ett rekordkontrakt   Efter en lång försökstid, under vilken MLB: s största friagenter med namn fortsatte att vara osignerade på våren träning, bröt nyheten slutligen igår med tidigare Baltimore Orioles tredje baseman Manny Machado.   Som först rapporterade av ESPNs Jeff Passan tecknade Machad..
22/02/2019
Efter at have tilbragt otte år i Baltimore Orioles-organisationen, plus et par måneder i Los Angeles, går tidligere O's superster Manny Machado på vej til San Diego på en rekordkontrakt   Efter en lang forsinkelsesperiode, hvorunder MLBs største friagere ved navn forblev usigneret på vej til forårstræning, brød nyhederne i går med tidligere Baltimore Orioles tredje baseman Manny Machado.   Som først rapporteret af ESPNs Jeff Passan, underskrev Machado en ..
07/11/2018
Om rapporterna är sanna finns det troligen många lag som kallar Cleveland Indians front office för att fråga om några stora namn. Vi ser vem dessa lag kunde vara.   Att säga farväl är svårt, men Cleveland indianerna skulle kunna göra gott om det snart. Med rapporter som cirklar att nästan alla på laget är uppe i tak, är indianernas frontkontor upptagen med att ta många telefonsamtal.   Det finns contenders och ombyggande lag som tar en seriös titt på..
11/10/2018
Veterans lättnadskryssare Brad Ziegler, som hade två poäng med Diamondbacks, meddelade sin avgång från baseball på onsdag.   Ziegler, som tillkännagav nyheten via Twitter på hans 39-årsdag billiga Arizona Diamondbacks Herr baseball tröja, slog delar av sju årstider med Diamondbacks och sammanställde en 22-12 rekord för att följa med en 2,57 ERA och 62 sparar.   Ziegler namngavs till klubbens 20-årsjubileum den här säsongen innan den förvärvades av ..
27/09/2018
Alla ögon kommer att vara på Philadelphia Phillies och en handfull andra lag denna offseason för att se om de kan övertyga Bryce Harper att komma ombord för 2019.   Medan Philadelphia Phillies kommer från sin sjätte förlust i rad tillsammans med att försöka avsluta säsongen med en positiv anteckning genom att avsluta över.500 kommer Gabe Kaplers team snart att fokusera på vad 2019-säsongen skulle kunna ha i butiken, inklusive potentiella fria agenter.   ..
12/09/2018
DENVER - Daniel Descalso var i Diamondbacks lineup på andra basen för det fjärde på varandra följande spelet på måndagskväll, en trend som manager Torey Lovullo sa kommer att fortsätta och sannolikt kommer att komma på bekostnad av Ketel Marte.   "Jag känner att han har otroliga bats," sa Lovullo. "Han tjockar upp i mitten av vår lineup och han älskar den här tiden på året. Han har en bra tankegång. Han har varit i denna miljö för oss. Så, ja, du kommer att se..
21/08/2018
Bravesna startar en serie i tre matcher i stålstaden ikväll och kommer att se för att sätta en gnarly fyra-game-svep bakom dem. Efter att ha hanterats i stor utsträckning av Rockies under helgen kommer Braves att vända sig till det hårda kastet högerperspektivet Bryse Wilson att börja ikväll mot Pirates, eftersom han uppmanades från AAA idag för att göra sin första Major League-start. Han ansluter Mike Soroka och Kolby Allard som den tredje 20-årige Braves pitcheren för att g..
SITE MAP
  • Herr
  • Barn
  • Dam
  • Herr Beställnings
  • Barn Beställnings
  • Dam Beställnings